Läxor!

Idag tog Rasmus skolfoto så han fick åka dit idag. Annars går han bara tisdag, torsdag och fredag. Men fröknarna var så snälla att han fick åka dit ändå och gå hela dagen så snälla de är. Jag tycker om Sörbyskolan hitills har allt fungerat väldigt bra och ungarna är nöjda över att gå där. Vilken tur att han fick åka dit annars hade jag fått åka dit med honom och bara vara där under fotot, hade nog inte varit specielt roligt att dra upp Memii så tidigt.
Sen kom Linnéa hem med sin matteläxa, hon har ända till på fredag att göra klart den men hon blev nog färdig på en halvtimme. Visst är det underbart att se sina barn så glada över läxor. Men det ändrar sig väll om några år när man måste tjata på dom att de ska göra klart läxorna.
Jag och Memii har tagit det lungt idag bara gått några promenader annars har vi lekt lite och myst.
Efter att barnen kom hem och läxan var färdig så gick jag och Memii och tog en liten eftermiddags lur. Det är rätt skönt och få slummra till ett tag. Men den höll inte på så länge för Linnéa väckte oss och var väldigt hungrig. Så det var bara att ställa sig och laga Torsk med äggsås. *gott* Linnéa och Rasmus tyckte det var sådär men de åt iallafall:).
När Rasmus kom hem var han ju tvungen som alltid att titta på en film i soffan men han somnade. Så nu är han svårsövd och har väldigt mycket att prata om... Undrar hur vi ska komma upp till bussen i morgon...
I morgon är det Linnéas tur att ta kort och hon har funderat ut frissyrer hela kvällen men har nog bestämt sig för antingen två tofsar elle två flätor, undrar vad vi hinner med i morgon.



Får man inte en sån där sentimental tår i ögat när man ser det här... Linnéa sitter med sin mattebok:)

Hejsan hoppsan på återseende.....

Kommentarer
Postat av: Gunila

Härligt, hoppas läxgladjen håller i sig så länge som möjligt!

2009-09-14 @ 22:15:07
URL: http://www.nogg.se/gunila
Postat av: Cessili

Så stora de blir och så fort. kram

2009-09-15 @ 12:37:54
Postat av: Viktoria

Gud vad stor hon är Malin!! Du har ingen liten tjej längre. =)

2009-09-15 @ 14:23:07
URL: http://wickiis.blogg.se/
Postat av: Malin

Visst är hon stor. Halvägs till tonåren Yippi:)

2009-09-15 @ 20:19:34
Postat av: Anonym

Pulla skriv lite blogg då!!!!

2009-10-08 @ 18:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0