En träff med släkten


26/6

I dag var jag med Emil på BVC för första gången, han har gått upp bra i vikt så nu väger han 3540g och är 51,5cm lång. När vi kom hem gav sig Nicke ut på sjön och blir borta över natten, men vi ska nog klara oss bra ändå.
På eftermiddagen gick jag och ungarna ut till Grännäs och badade. Det har ju varit så varmt idag men där ute blåste det kallt, så det var inte alls skönt men Linnéa och Rasmus badade ändå. Linnéa träffade en kille där ute som hon badade med. På vägen hem mötte vi Mormor Sonja och K.G så vi fick visa upp det lilla underverket (Emil).

Hos Sofie

I går var vi hos Sofie. Fikade och badade, de har ju en pool så både Linnéa och Rasmus stormtrivdes. Vi träffade Sofies Elise för första gången, vad stor hon var jämfört med Emil. Det kanske inte är så konstigt hon är 1,5 månad äldre och vägde ett helt kilo mer när hon föddes. Alla tre skötte sig bra när vi var där så Mamma var också glad.
Sen åkte vi hem och grillade med Pappa. Bränt kött och ingen sås men så går det när jag sköter grillen, vitlöksmöret var i alla fall god:)
 




Tur på vika!

I dag har vi mest tagit det lungt. Emil är nu en vecka gammal, vad snabbt tiden går när det väl har kommit ut. När han låg i magen tyckte jag tvärt om att tiden gick så sakta.
På eftermiddagen gick vi på premiär tur i Valdemarsvik. Till Ica och tillbaka. Linnea har varit på dålig humör i dag och bråkat med Rasmus. Vi hade tängt gå till lekparken efter affären men hon kunde inte sköta sig så vi gick hem igen. Fyllde den lilla badbaljan så Linneá, Rasmus och Natalie (dockan) fick svalka av sig.
Emil fick ta sitt första bad på kvällen, det var inte så populärt otäckt tyckte han. Men efter när han låg på skötbordet och torkade så mös han och bara hade det gott.

En tur till stora staden!

I går va vi hos faster Alexandra och kusin Theodor. Vi var vid Folkparken och hade kul, Det var ju så varmt Linneá och Rasmus var tvugna att bada. Men badkläderna hade vi glömt hemma, det går lika bra att bada i trosor och kalsonger.  Emil låg och sussade i vagnen.
Emil tappade sin navelstump sex dagar gammal, Plupp så låg den i blöjan.



Välkommen till min nya blogg!

Nybliven tre barns mor, så här kan jag skriva lite om vad som händer. Det är kul för släkt och vänner att veta.


RSS 2.0