Skolstart!!!!!

I dag började Linnéa skolan. Ny skola och ny klass! Jag och brosorna följde med in på morgonen, och i bilen på vägen dit började det att kittlas i hennes mage. Hon var så nervös men ändå förväntansfull.
När vi kom dit hade vi ingen anning om vart vi skulle ta vägen, jag känner ju inte till skolan så bra men vi hittade klasskompisar som kunde visa vägen som tur var.
Vi var kvar under upprop och samlingen, sen gick vi ut på skolgården och fick se ett uppträdande. Ett väldigt bra sådant.
När vi var där ute på skolgården så träffade vi Rasmus kompisar så vi satte oss där med dom ett tag. Rasmus börjar ju inte förens på onsdag, men vi gick in och hälsade på.
När Linnéa kom hem med skolbussen så strålade hon som en sol. Hon har haft en jätte bra dag i skolan och längtar till i morgon. På fredag ska hon få ta med sig Towe hem med skolbussen det tycker hon ska bli spännande.
Emil var så snäll när vi var i klassrummet. Satt i sin bilstol och sov som en stock. Han är ju offtast väldigt snäll men han kan ibland.....
Nu är flytten klar det är bara lite tavlor som ska upp annars ser det riktigt bra ut. Katterna flyttade in i går och de känner sig redan hemma.
Jag är så duktig nu för tiden hundarna får flera promenader om dagen och Bella börjar äntligen att bete sig som en vuxen hund. Båda två löper just nu ocg i alla husen runt oss bor det han hundar så gissa om vi är populära....

   




Kommentarer
Postat av: Gunila

Vad kul att det gick bra för Linnea i skolan, och snart är det Rasmus tur. Emil ser ut att växa och ert nya hem verkar ju jättefint. Undrar om Emil gillar att titta på soffans blommor som Linnea gjorde när hon var liten?

2009-08-18 @ 12:25:25
URL: http://www.nogg.se/gunila
Postat av: Malin

Jo det gör han. Han brukar prata med blommorna och stör man honom då blir han jätte arg. Han har temprament....

2009-08-18 @ 20:45:48
Postat av: Katarina

Nä gud har du den soffan kvar tänk att de små gillar den...kan den vara förhäxan sen den förra ägare...den som inte gillar små barn...

2009-08-20 @ 09:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0